Poslednja izmena
26.02.2014

 

 

 

 Građani kažu  
O uličnim psima - nastavak
 
 

24.02.2014..

Nastavak priče o psima \"ljubimcima Limana 1\".


Čupka sa kerićem

Pogodilo me pismo našeg sugradjanina, našeg komšije Mirka Stikića čije dete je dobilo ujed, ne mogu ništa drugo da kažem nego STRAŠNO, UŽAS... Zamislite, drage komšije, koliki je stres preživelo dete koje krenulo da mazi kučiće. DA LI JE VREDNIJA KUJICA OD NAŠE DECE. Ona je, jedna, tu zato što mora, zato što je neko, nazovimo ga ljubiteljom pasa, imao nekog ljubimca i pustio na ulicu... i tome nema kraja.

Saznala sam pre dva sata da su Čupki oduzeli sve kučiće da bi ih udomili i da je ostalo samo jedno. Pitam se ko ih je udomio, da li na odredjeno vreme-da ih pusti na ulicu kada porastu, eto novih uličara, eto novih kučića.

Jutros sam išla u mesaru Štrand, ispred vrata leže 4 psa i..., šta mislite kako mi je bilo, šta sam tog trenutka pomislila i poželela.Ne mogu da verujem da je važniji pas od čoveka.

Želim da se javljaju sugradjani, želim da pročitam komentare naših dragih sugradjana.
Volim potpis punim imenom i prezimenom kao što smo to uradili gospodin Stikić i ja. Samo tako možemo postići dobar dogovor.

Ja sam u Mesnoj zajednici ostavila svoj broj telefona i ovim putem se zahvaljujem gospodinu Reljiću što me je nazvao i saslušao. Samo sa punim imenom i prezimenom možda možemo nešto postići. Pseudonima ima jako mnogo.

Drage moje komšije, volite pse u svojoj kući-Čupka nije kriva što je na ulici i što brine o svojim kučićima. To su krivi oni koji vole pse do odredjene mere i granice, pa posle granice puste na ulicu i legitimišu se kao VELIKI LJUBIMCI. BAŠ TE LJUBIMCE, DO ODREDJENE MERE I GRANICE, SRDAČNO POZDRAVLJAM

Katica Gojkovic

Još
Psi napadaju

--- Kometari na ovaj članak

Rešenje problema sa uličnim psima?

Ulični psi

Ulični psi, komunalci i mesna zajednica

Beskrajna priča o psima lutalicama

Ulični psi (2011)  

 

Komentari
Videli ste cetiri psa kako leze...ma strasno. Treba sve istrebiti, nismo se dosta naunistavali. I jos nesto, deca gospodina Stikica su odrasli ljudi.

Eudjenija Trkulja

 


Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar

 

Vrh strane

 

ULICE MZL
STATISTIKA MZ "LIMAN"

 

GRAD

Organizacija Grada Novog Sada

Gradske četvrti
Novog Sada

Javna preduzeća
čiji je osnivač skupština grada

Javno-komunalna preduzeća

Mesne zajednice
Novog Sada

 

LIMAN

 

Šta zanči reč liman?
Znate li šta znači reč liman?

LIMAN KROZ ISTORIJU
Sve je počelo 1764. sa Velikim limanom...

LIMANI - gradske četvrti Novog Sada
Koliko ima limana u Novom Sadu? Četiri. A znate li gde je koji?