Poslednja izmena
17.08.2012

 

 

 

 građani kažu  
Komentari
Parking prostor iza Drage Spasić 10
 
 

15.08.2012.

Postovani,

obracam Vam se ovim mejlom iz Dubaija u koji sam otisla pre 10 meseci zbog zaposlenja...do tada sam 28 godina zivela u Drage Spasic ulici i iako sam daleko od kuce i Limana jos uvek smatram da tamo pripadam i da cu uvek pripadati! Potreba da Vam se obratim proistekla je iz cinjenice da sam razocarana saznanjem objave Kanala 9 da se iza Drage Spasic 10 zgrade, moje zgrade, planira izgradnja parking garaza i da je isto inicirano i podrzano od strane MZ Liman.

Moji vrsnjaci i ja smo tamo izgradili svoje detinjstvo kao i sva deca sa Limana 1...pa bi trebalo biti FER i prema generacijama koje dolaze i sacuvati parce zelenila i za njih!

Ceo svet govori o intergeneracijskoj i intrageneracijskoj pravicnosti, a ovim gestom se isto narusava u potpunosti!!! Pojedinci koji imaju 5 automobila verovatno nemaju decu pa ne znaju sta za decu znaci "livada" i "teren" i zbog toga su im potrebne garaze! I gde je tu intergeneracijska pravicnost?????

S druge strane, podrzavanjem ovog projekta ne misli se na ziva bica koja tek treba da zive svoje zivote i imaju adekvatnu zivotnu sredinu!!! I gde je tu intrageneracijska pravicnost???

Ovim mejlom apelujem, iako svesna svoje nemocnosti, i mogucnosti da cete istog momenta izbrisati mejl i da necu ni dobiti odgovor, da odustanete od podrzavanja ovog projekta jer mesna zajednica "LIMAN" treba da radi u interesu svojih stanara a ne protiv njih!

Hvala!

Srdacan pozdrav,
Bošnjak Biljana

 

Još
 

 


Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar

 

Vrh strane

 

ULICE MZL
STATISTIKA MZ "LIMAN"

 

GRAD

Organizacija Grada Novog Sada

Gradske četvrti
Novog Sada

Javna preduzeća
čiji je osnivač skupština grada

Mesne zajednice
Novog Sada

 

LIMAN

 

Šta zanči reč liman?
Znate li šta znači reč liman?

LIMAN KROZ ISTORIJU
Sve je počelo 1764. sa Velikim limanom...

LIMANI - gradske četvrti Novog Sada
Koliko ima limana u Novom Sadu? Četiri. A znate li gde je koji?