Poslednja izmena
12.03.2011

 

 

 

 građani kažu  
Komentari
Ulični psi
 
 

12.03.2011.

Mesna zajednica je dobila više telefonskih i imejl pritužbi na pojavu opasnih pasa na našim ulicama. Evo dva pisma u kojima građani skreću pažnju na opsasnost od ovih životinja:

26.02.2011.

ZABRINUTA SUGRADJANKA
Molim Vas da ucinite nesto po pitanju pasa lutalica i unistenog decjeg igralista iza mesare Strand. Osvetljenje igralista i okolnih ulica je prastaro,izuzetno lose i nedovoljno da bi se osecali sigurno i bezbedno. Igraliste je osteceno i ne bezbedno za nasu decu. U napred zahvalna
Dobronamerna sugradjanka

 

11.03.2011.

Da li je moguće da ništa ne može da se preduzme protiv sve većeg broja pasa lutalica?!? Sve agresivnije grupe pasa, konkretno na uglu Drage Spasić i Fruškogorske, atakuju na građane, režeći, spremni da ujedu i napadnu žrtvu.

Kome se obratiti da odstrane ove ozbiljne smetnje? Šta bi se desilo kada bi, umesto odraslog čoveka koji je krenuo da baci đubre u kontejnere na navedenoj lokaciji, a koji je uspeo da se odbrani izuzetnom staloženošću i spretnošću, pa je vođu čopora pasa koji su režali, a bilo je predveče, krenulo neko dete da baci to isto đubre? Da li bi ga ti psi do krvi izgrizli, treba li da se pitamo ili konačno nešto da preduzmemo pre nego što se tako nešto desi? KO da ukloni te nesretne životinje?

Samo da naglasim da ja jesam ljubitelj životinja, naročito pasa, ali sam prvenstveno zabrinuta majka...

Ivana
 

Mesna zajednica je više puta javljala raznim inspekcijama, pa i komunalnoj policiji, da su se pojavili opasni psi. Još 23. februara iz komunalne inspekcije su nam saopštili da će problem biti rešen već narednog dana. Zaista, nekoliko dana nismo viđali te pse, ali biće da su se oni samo pritajili.

Šta drugo da kažemo sem: ponovo, već prvog radnog dana insistiraćemo na rešavanju problama, tj. na sklanjanju ovih npoželjnih životinja. Morate, međutim, imati u vidu da neki gađni hrane te "beskućnike" i tako ih vezuju za naše ulice. Šta više, oni tvrde da se radi o pitomim, nesrećnim ljubimcima. Naravno, takvi samo otežavaju rešavanje ovog problema.

Još
 

 


Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar

 

Vrh strane

 

ULICE MZL
STATISTIKA MZ "LIMAN"

 

GRAD

Organizacija Grada Novog Sada

Gradske četvrti
Novog Sada

Javna preduzeća
čiji je osnivač skupština grada

Mesne zajednice
Novog Sada

 

LIMAN

 

Šta zanči reč liman?
Znate li šta znači reč liman?

LIMAN KROZ ISTORIJU
Sve je počelo 1764. sa Velikim limanom...

LIMANI - gradske četvrti Novog Sada
Koliko ima limana u Novom Sadu? Četiri. A znate li gde je koji?